PRAVILA O PRIVATNOSTI PODATAKA RECEPT.BA

RECEPT.ba poštuje privatnost svojih korisnika i posjetilaca i posvećen je zaštiti ličnih informacija korisnika i posjetilaca. Ova politika korištenja privatnih podataka odnosi se na cjelokupnu web stranicu www.recept.ba. Mi ne prikupljamo lične informacije osim u slučajevima kada odaberete da ostavite informacije.

RECEPT.ba u sklopu svoje djelatnosti prikupljat će lične podatke kao što su ime, prezime, adresa, telefonski broj, e-mail naših korisnika samo kad nam se isti dobrovoljno dostave. Neki od ovih privatnih podataka su važni pri registraciju korisnika, te će se koristiti i u te svrhe. Privatne podatke ćemo koristiti kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama te ćemo se oslanjati na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unapređenja naših proizvoda i usluga. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike. Nećemo prodavati, niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika.

Privatnost podataka

Za korisnike, ova web stranica je  struktuirana tako, da prilikom posjete ne morate da se identifikujete ili ostavite neku ličnu informaciju. Za buduće i postojeće korisnike i partnere, jednom kada nam ostavite informacije koje Vas mogu identifikovati na bilo koji način, budite sigurni da će one biti iskorišćene samo za podršku Vašeg poslovnog odnosa sa RECEPT.ba

Obaveštavamo Vas da RECEPT.ba može iskoristiti snimljene informacije u cilju direktnog obaveštavanja ili generalnih informacija koje Vas mogu zanimati, ili mogu biti u direktnoj ili indirektnoj vezi sa kupljenom uslugom.

Vašim ličnim informacijama ne možete pristupiti jer su one snimljene van Web okruženja. Ukoliko iz bilo kojeg razloga želite izmjeniti lične podatke koje ste nam dostavili, molimo Vas da nam pošaljete izmjene u okviru elektronske poruke.

RECEPT.ba posjeduje bezbjednosne mere koje onemogućavaju gubitak, brisanje ili uzurpiranje informacija koje su pod našom kontrolom.

RECEPT.ba zadržava pravo da promjeni Pravila privatnosti u svakom trenutku. Pozivamo Vas da periodično posetite našu stranicu u cilju provjere promjena Pravila privatnosti. Svaka promjena u Pravilima privatnosti RECEPT.ba bit će objavljena na ovoj internet stranici.